Lakástakarékpénztári adatbekérő

Az alábbi adatlapon Lakástakarékpénztári (LTP) megtakarítás indításához szükséges adatokat adhatja meg!

Fontos!

 • Az alábbi adatlapon LTP szerződés megkötéséhez szükséges adatokat adhat meg. Mielőtt hozzákezd a kitöltéshez szükség lesz a személyi azonosító okmányainak MINDKÉT OLDALÁNAK másolatára, melyet JPG képfájlként csatolhat az űrlaphoz! Javasoljuk, hogy a kitöltés előtt készítse el ezeket a másolatokat! A dokumentumok másolatára az azonosítás elvégzése miatt van szükség! A másolatokat a szerződés iratanyagához csatoljuk, másolatokat sem kinyomtatott, sem digitális formában nem őrzünk meg! Az alábbi okmányokat másolja le:
  1. Személyi azonosító okmány (személyi igazolvány vagy kártya formátumú jogosítvány vagy útlevél)
  2. Lakcímkártya
  3. Adóazonosító igazolvány
 

Lakás-előtakarékoskodó személyes adatai

 • Ő az a természetes személy, aki az LTP szerződést megköti, fizeti a díjat, ezért - "szabad" adóazonosító esetén és abban az esetben ha Ő a kedvezményezett is - állami támogatást kap. Ha nem "szabad" az adóazonosítója (pl. egy másik LTP szerződés megléte esetén) az LTP szerződésnek a kedvezményezettje lesz jogosult az állami kedvezményre.
  • "Szabad" adóazonosító: Egy adóazonosítóra csak egy LTP szerződés alapján lehet igénybe venni az Állami támogatást. Ha a szerződő adóazonosítója egy már meglévő LTP szerződés miatt "foglalt", Ő már nem veheti igénybe az állami támogatást az újonnan megkötött szerződésben.
   

Kedvezményezett adatai

 • Az alábbi adatok megadása csak abban az esetben szükséges, ha a SZERZŐDŐ és a KEDVEZMÉNYEZETT a tudnivalókban említett ok miatt NEM AZONOS! Ebben az esetben az alábbi adatmezők mindegyikének kitöltése kötelező! Ha az LTP szerződésben a szerződő a kedvezményezett (ugyanaz a természetes személy) nem kell kitölteni a következő blokk adatait!
 

A díjfizetésre vonatkozó adatok

 • Amennyiben előző válaszában inkasszót, vagy átutalást választott, az alábbi adatokat ki kell tölteni!
 

LTP termékjellemzők

 

Nyilatkozat

 

Megerősítés