Egy kis hétköznapi öröm…

Személyes jellegű bejegyzés következik:
Ahogy Virág elvtárs mondta a Tanú c. filmben: “Csapásokat adunk és kapunk…” Így működik ez a szakma meg az élet is – ezzel nem mondok újdonságot. Nem is lenne ezzel semmi baj, ha a viták “építő jellegűek” lennének és mindkét felet az vezetné, hogy az adott problémát hogyan lehet megoldani. Ezen a héten “eddig-eddig-eddig” lettem az olyan vitákkal, amikor a partner nem volt hajlandó megérteni, hogy nem azt kérem/kérjük amit Ő gondol, sőt!

Viszont legyünk inkább pozitívak és hogy ne csak a rosszat mondjam…
Történt egyszer, hogy megkeresett egy biztosító alkuszkapcsolat tartója. Idáig ez nem esemény.
Elbeszélgettünk a termékekről. Elmondtam a véleményemet, s egy kis statisztikával meg is indokoltam.
Aztán kaptam egy felkérést, hogy segítsek a termékfejlesztésben! Töltsek ki egy kérdőívet a termékről, s abban is volt lehetőségem kifejteni a véleményemet, javaslataimat.

Intermezzo: Az első szóra megtettem ezt, mert ez a biztosító már számtalan esetben bizonyított. Pl. egy szóra leszerződtek egy Békés megyei szervizzel, mert az ügyfél (aki akkor még nem is volt az ügyfelük…) így lett volna nyugodt. S, hogy megcáfoljam a “van az a pénz, amiért érdemes lehajolni!” jellegű véleményeket: Egy éves szinten 23 ezer forintos Suzuki WagonR Casco-ról volt szó… 🙂
Vagy ugyanennek a biztosító munkatársai tartják mind a mai napig az abszolút világcsúcsot a BO támogatásban:
4, azaz négy (de a nyomatékosítom is: _NÉGY_…) perc alatt kaptam Győrbe egy CMR igazolást tőlük. Így az ügyintézés eltartott vagy 8 percig is, amíg az ügyfél kamionvezetője a németországi megrendelőnek bemutathatta a dokumentumot… :-DDDD – …és egyáltalán: Nem tudtam még olyat kérni, amit nem akartak volna megoldani!

Szóval: Megkérdeztek egy termékről, én meg elmondtam a véleményemet, hogy szerintem mivel lehetne jobban értékesíteni. Nem sértődtek meg… 🙂
A mai napon viszont csengetett a postás és – cserébe a véleményemért – hozott egy a képen látható pendrive-ot… 🙂))))) (A nyolcéves ifjabb, már nagyon fente a fogát egy ilyenre… 🙂 )
Molnár-Máté Erzsébet, Lajos Edit, Bálint Ildikó és anno még Megyeri Kolos – köszönöm! 😀