Miért dolgoztass minket??

Először is: Miért ne??! Másodszor: Mert nyugodt lehetsz, hogy a megbízásod alapján olyan megoldásokat találunk, melyek függetlenek, személyre szabottak és biztosan nem azon múlik a megkötésük, hogy mennyire van üzletileg szüksége rá az adott biztosítónak.
Ahogy megvan a megszokott fodrászod, autószerelőd, kedvenc éttermed, saját orvosod, úgy bízz meg minket a biztosítási ügyeid intézésével, s máris van saját alkuszod! 🙂

Hogy mit jelent ez gyakorlatban? Nézzünk néhány példát!

GFB: Ez a Gépjármű FelelősségBiztosítás rövidítése, közismert neve: A Kötelező…

“Mi lehet benne a kihívás? Felmegyek bármelyik netes kalkulátor oldalra, aztán ott kiszámolom a díjat??!…”

mindenhez értő átlag magyar felhasználó tipikus kifogása

Az egyszerűnek tűnő dolgokkal lehet a legnagyobbat bukni! Tegyük fel, hogy a kalkulációd során nem adtál meg, vagy helytelenül adtál meg olyan adatot, ami miatt esetleg nem szolgáltat majd a biztosítód, hiszen a “kockázatvállalás szempontjából szükséges adatot, körülményt hallgattál el, vagy pontatlanul adtál meg”

Mi tudjuk, hogy milyen adatokra van szükség egy pontos kalkulációhoz, s ezeket kérjük el, ami alapján számolnak a biztosítók. A velünk szerződésben álló társaságok (jelen pillanatban 12 foglalkozik ezzel a biztosítással…) díjai közül választhatsz. Biztos lehetsz benne, hogy egyiket sem fogjuk “rádtukmálni”!

CASCO: Átveszed az új autódat a szalonban. Kényelmesnek tűnhet, hogy nem kell biztosítókhoz futkároznod, a gépjármű értékesítő készen tolja eléd az új autódra szóló CASCO szerződést, ami csak az aláírásodra vár. Szerencsésebb esetben Ők is kalkulátorral számolnak, de gyakran szerződéses partnerei egy-két biztosítónak, s azok termékeit értékesítik. Ez gyakran eredményez olyan helyzetet, hogy ugyanarra a gépkocsira akár több tízezer forinttal olcsóbban is lehet ugyanolyan fedezetet nyújtó CASCO-t kötni – máshol.
Aztán az is biztos, hogy ha nem ez az első CASCO szerződésed, akkor a készséges autószalon alkalmazott “cseszik” elintézni a CASCO bónuszod átvitelét előző autódról – aminek az eredménye: Súlyos ezresekkel fizetsz többet… Mi ezt is elintézzük helyetted!

Lakás: Felvetted a CSOK-ot és az egyéb hiteleket, meg az önerődet is összeadva sikerül megvásárolnod álmaid lakását. A banki ügyintéző is készségesen az orrod alá tolja a bankkal szerződésben álló biztosító lakásbiztosítási szerződését, amit már csak alá kell írnod és máris folyósítják a hitelt. Saját praxisból egy tapasztalat: Egy ilyen ajánlat éves szinten 80 (nyolcvan!!!) ezer forinttal került többe az ügyfélnek, mintha az általunk javasolt, nem “no name” biztosítóval kötött volna szerződést…

Amiben biztos lehetsz: A szolgáltatásokért nem kérünk pénzt, minket a közvetített szerződések után a biztosító fizet ki! Itt vagyunk a közeledben, számtalan platformon (telefon, E-mail, web, stb..) elérhetőek vagyunk és leszünk és ha nem használod velünk szemben az ALÁBBI PRAKTIKÁKAT, biztos, hogy hosszú távon tudunk majd együttműködni, mindenki megelégedésére.