Miért dolgoztass minket??

Először is: Miért ne??! Másodszor: Mert nyugodt lehetsz, hogy a megbízásod alapján olyan megoldásokat találunk, melyek függetlenek, személyre szabottak és biztosan nem azon múlik a megkötésük, hogy mennyire van üzletileg szüksége rá az adott biztosítónak.
Ahogy megvan a megszokott fodrászod, autószerelőd, kedvenc éttermed, saját orvosod, úgy bízz meg minket a biztosítási ügyeid intézésével, s máris van saját alkuszod! 🙂

Hogy mit jelent ez gyakorlatban? Nézzünk néhány példát!

GFB: Ez a Gépjármű FelelősségBiztosítás rövidítése, közismert neve: A Kötelező…

“Mi lehet benne a kihívás? Felmegyek bármelyik netes kalkulátor oldalra, aztán ott kiszámolom a díjat??!…”

mindenhez értő átlag magyar felhasználó tipikus kifogása

Az egyszerűnek tűnő dolgokkal lehet a legnagyobbat bukni! Tegyük fel, hogy a kalkulációd során nem adtál meg, vagy helytelenül adtál meg olyan adatot, ami miatt esetleg nem szolgáltat majd a biztosítód, hiszen a “kockázatvállalás szempontjából szükséges adatot, körülményt hallgattál el, vagy pontatlanul adtál meg”

Mi tudjuk, hogy milyen adatokra van szükség egy pontos kalkulációhoz, s ezeket kérjük el, ami alapján számolnak a biztosítók. A velünk szerződésben álló társaságok (jelen pillanatban 12 foglalkozik ezzel a biztosítással…) díjai közül választhatsz. Biztos lehetsz benne, hogy egyiket sem fogjuk “rádtukmálni”!

CASCO: Átveszed az új autódat a szalonban. Kényelmesnek tűnhet, hogy nem kell biztosítókhoz futkároznod, a gépjármű értékesítő készen tolja eléd az új autódra szóló CASCO szerződést, ami csak az aláírásodra vár. Szerencsésebb esetben Ők is kalkulátorral számolnak, de gyakran szerződéses partnerei egy-két biztosítónak, s azok termékeit értékesítik. Ez gyakran eredményez olyan helyzetet, hogy ugyanarra a gépkocsira akár több tízezer forinttal olcsóbban is lehet ugyanolyan fedezetet nyújtó CASCO-t kötni – máshol.
Aztán az is biztos, hogy ha nem ez az első CASCO szerződésed, akkor a készséges autószalon alkalmazott “cseszik” elintézni a CASCO bónuszod átvitelét előző autódról – aminek az eredménye: Súlyos ezresekkel fizetsz többet… Mi ezt is elintézzük helyetted!

Lakás: Felvetted a CSOK-ot és az egyéb hiteleket, meg az önerődet is összeadva sikerül megvásárolnod álmaid lakását. A banki ügyintéző is készségesen az orrod alá tolja a bankkal szerződésben álló biztosító lakásbiztosítási szerződését, amit már csak alá kell írnod és máris folyósítják a hitelt. Saját praxisból egy tapasztalat: Egy ilyen ajánlat éves szinten 80 (nyolcvan!!!) ezer forinttal került többe az ügyfélnek, mintha az általunk javasolt, nem “no name” biztosítóval kötött volna szerződést…

Amiben biztos lehetsz: A szolgáltatásokért nem kérünk pénzt, minket a közvetített szerződések után a biztosító fizet ki! Itt vagyunk a közeledben, számtalan platformon (telefon, E-mail, web, stb..) elérhetőek vagyunk és leszünk és ha nem használod velünk szemben az ALÁBBI PRAKTIKÁKAT, biztos, hogy hosszú távon tudunk majd együttműködni, mindenki megelégedésére.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .