Érv az érveink mellett…

A fenti képet “loptam”… Egy biztosító oktatási anyagának részeként vetítették ki, annak illusztrálására, hogy mennyibe kerülhet egy háztartási balesetből adódó sérülés ellátása és a gyógyítása.

Azért csaptam le a képre, mert többször írtam már az egészségbiztosításokról, ide kattintva összegyűjtöttem az írásokat. Az érdeklődők rendre elmondják ezt az ellenérvet:

Jó-jó! De hát állami ellátásban is kezelik a sérülést!

vagy a másik tipikus ellenérv:

30 éve fizetem a TB-t, nehogy má’ ne lássanak el!

Öreg vagyok én már papagájnak, ezért lassan, utoljára leírom: Igen! Valóban fizeted a TB-t mérhetetlennek tűnő idők óta és valóban ellátnak az állami ellátásban is! Kettő között a különbség az idő!!

Egy kis szubjektum: Volt alkalmam az elmúlt időszakban egy kicsit jobban megismerni egy kórház belső életét. A kórteremben lévő betegek közül nem egy-nem kettő arról számolt be, hogy hónapok óta vár ellátásra. Nem ragozom tovább! Ha Te jobban szereted a sérülésed “pátyolgatni” hónapokig együtt élni fájdalommal, akkor ne is olvass tovább! Nem neked találták ki a magánellátást, ami belátható időn (napokon) belül megkezdi a kezelést, a gyógyítást!

Kérdés persze továbbra is az ár! A “lopott” képen egy nem bonyolult példa azt mutatja be, hogy mennyibe kerülhet a magán egészségügyi piacon található árakon egy térdsérülés ellátása. Valóban: Nem kevés az összeg!
De!
Ezért ajánlgatjuk az Egészségbiztosításokat (hivatalos nevükön: Szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás), hogy ha valakit hasonló baj ér, akkor a “bérletét” akár ennek finanszírozásába is beválthatja.

Ha szeretne konkrétumokat is megtudni, keressen elérhetőségeinken minket!