Adatbekérő kockázati életbiztosításhoz

Egy kis gondolatébresztő és magyarázat, hogy mi is az a Kockázati életbiztosítás? (egy korábbi írásunkból…)

Kockázati életbiztosítás
A legtisztább játékszabályú életbiztosítás! Ha a szerződés tartama alatt meghalsz (bármilyen okból), pénzt kap az általad megjelölt kedvezményezett (házastárs, gyermek, anya, apa, bárki…)
Persze!
Az én sírom körül sírjanak, ne vigadjanak!

Ez a legáltalánosabb, legbugyutább kifogás, amikor szóba kerül ez a biztosítási forma, amitől – magunk között szólva – a falra lehet mászni – egyrészt.
Másrészt: Azonnal kialakul egy kép a partnerről… Mert a “családszerető”, “gondoskodó” szülő címért nem elég napi húsz Life-Coach idézetet posztolni a Facebookra!
Azt mondod durva vagyok? Akkor gondolj bele, hogy csak most ezekben a COVID-os időkben mennyi ereje teljében lévő ember halt meg, hagyott hátra nevelendő gyermekeket, nem éppen erős anyagiak között házastársat. Mi lesz a hiteltörlesztésekkel, ami a lakáson, autón vannak?? Mi lesz a jól menő KATA-s vállalkozó hiányzó bevételei nélkül a családjával???

NYUGI!

Az adataid megadása nem kötelez szerződéskötésre!

Az elkészített díjakat a megadott E-mail címre küldjük, s amennyiben megtetszett az ajánlat, vedd fel velünk a kapcsolatot a részletek megbeszélése miatt!

Alapadatok

 

Díjszámításhoz szükséges adatok:

 

Dífizetésre vonatkozó kérdések

 

Megerősítés