Lakásbiztosítás – kalkulátor

Az alábbi kalkulátoron önállóan végezhet el díjszámítást és szerződéskötést is!
Ha megadja az adatait mindenképpen olyan E-mail címet adjon meg, amit rendszeresen használ, mert a szerződéssel kapcsolatban keletkezett minden dokumentum erre a címre érkezik majd!

FONTOS!

Mielőtt számítást végezne mindenképpen szükséges a kalkulátor ablak JOBB felső sarkában regisztrálni (vagy a meglévő regisztrációval belépni) a sárga alakra () kattintva!

……………………………………………

 Ügyféltájékoztató az UFS Biztosítási Kalkulátorról

Az UFS Biztosítási Kalkulátor olyan biztosítási szerződések értékesítését végző internetes összehasonlító felület, amely a szerződések összehasonlításán túl az ügyfél által kiválasztott biztosítási szerződés megkötésének kezdeményezésére is alkalmas. A kalkulátorral lakásbiztosítás köthető. Tájékoztatjuk, hogy az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult vagy az átlagostól eltérő, egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására. A kalkulátor nem hasonlítja össze a piacon elérhető összes biztosítási szerződést. Egyedi igényekre, kockázatokra irányuló biztosításokkal kapcsolatban kérjük keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat.
Az UFS Biztosítási Kalkulátort az UFS Group Pénzügyi Tervező Kft. (rövidített neve: UFS Group Kft.) üzemelteti, független biztosításközvetítői tevékenységért maga felel, az esetlegesen okozott kárért vagy sérelemdíjért szakmai felelősségbiztosítója, az Allianz Biztosító Zrt. áll helyt. Az üzemeltetőről további bővebb információt erre a hivatkozásra kattintva talál.