Ami rosszabb a lábtörésnél II.

Előző írásban jeleztem egy olyan káreset lehetőségét, amire nem sokan gondolnak mielőtt síelni indulnak. Most egy olyan esetet mutatok be, amikor egy lábtörés nem múlik el következmények nélkül…

Az egy dolog, hogy a megszállott síelő eltöri a lábát, de súlyosabb esetben előfordulhat egy maradandó egészségkárosodás is – ami nem múlik el következmények nélkül. Az addig fiatalosan és lendületesen gyalogló apuka (akinek a jövedelme eddig a család bevételének 60%-át jelentette) innentől kezdve jobb esetben bottal jár, rosszabb esetben pedig tolókocsis mozgássérült lesz.
Az egész életét és a környezetét át kell állítania az új helyzetre, s ez nem megy egyik napról a másikra – ha megy egyáltalán.

Erre az esetre lehet felkészülni egy jó balesetbiztosítással!
“Jó, jó! De a biztosítás sokba kerül és a biztosító nem szeret fizetni!…”

Sokba kerül?

Az alábbi szolgáltatásokat nyújtó balesetbiztosítás egy “belépőszintű” balesetbiztosítás:

*30%-tól, lineáris térítés
**5. naptól, visszamenőleg
***min. 10 napos folyamatos kórházi tartózkodás esetén egyszeri térítés

Szolgáltatás Szülők Gyerekek
Baleseti halál 6.000.000.-
Baleseti rokkantság* 10.000.000.- 10.000.000.-
Baleseti kórházi napidíj** 5.000.- 5.000.-
Baleseti műtéti térítés 100.000.- 100.000.-
Baleseti plasztikai műtéti térítés 1.000.000.- 1.000.000.-
Csonttörés, csontrepedés 50.000.- 50.000.-
Égési sérülési térítés 500.000.- 500.000.-
Magánemberi felelősségbiztosítás 5.000.000.- 5.000.000.-
Közúti közlekedési baleseti rokkantság* 2.000.000.- 2.000.000.-
Közúti közlekedési baleseti halál 2.000.000.-
Tanulási támogatás*** 100.000.-

Egy négyfős család esetében egy fő havi biztosítási díja az ELSŐ ÉVBEN: 1.117.- forint…. Mondom: Az ELSŐ ÉVBEN!!!
Mert a második évtől ez az összeg 888.- forintra CSÖKKEN!!!

A biztosító nem fizet?

Azt tapasztalom, hogy akik elégedettek a biztosítási szolgáltatásokkal nem “állnak ki a kirakatba”, ezért megkértem két ügyfelemet, akik az elmúlt egy évben balesetet szenvedtek, hogy osszák meg tapasztalataikat:

Egyedülálló anyaként már jó ideje törtem a fejem, hogyan tudnék védőhálót biztosítani nemcsak a kislányomnak, hanem saját magamnak is. Végül mindkettőnk számára kötöttem baleset biztosítást. A számunkra ideális biztosítást az E-Agentura segítségével találtam meg. Szerencsére kislányomnak nem volt – remélem nem is lesz – nagyobb balesete. Ám én már nem voltam ilyen szerencsés. Sajnos 2015 márciusában megbotlottam, elestem. Kórház és műtét lett a vége. Szorult helyzetemben nagy segítség volt, hogy a biztosító ilyen hamar átutalta számomra a kárösszeget. Az élet igazolta, hogy helyes volt az elgondolásom és szükség van az ilyen típusú biztosításokra. Remélem többet már nem kell baleset miatt megkeresnem őket!
I. Gabriella, Budapest

A másik eset csupán egy hetes! Ne áruljak zsákbamacskát: A Signal balesetbiztosítását promotálom éppen! Az alábbi sorokat olvasva a Signal szerzett egy elégedett ügyfelet magának… 🙂

Dicséret és köszönet.

Határtalan megelégedésünkre szolgál, hogy a Signal Biztosító ZRt. ilyen gyorsan és rugalmasan intézte az ügyünket!
Hétfőn párom elesett. Csonttörés lett a vége. Mivel a Signal Biztosító ZRt-nél van balesetbiztosításunk, ezért webes felületen megtettem a kárbejelentést, ahol a beszkennelt szakorvosi leletet is fel tudtam tölteni. A kárbejelentő oldal használata egyszerű, egyértelmű. Csütörtök délután megjelent a bankszámlánkon a pénz. Kettő és fél nap. Semmi felesleges időhúzás, vagy kötözködés. Nagyon korrekt, gyors és pontos ügyintézés. Ha már megtörténik a baj, akkor mindenkinek ilyen egyszerű ügyintézést kívánok!
Köszönjük!
S. Tibor, Leányfalu

Ha a fentiek alapján Ön is úgy gondolja, hogy van értelme balesetbiztosítást kötni, számolja ki az Ön, vagy akár az egész családja díját IDE KATTINTVA!