Sí, Síruha, Síbox, Síbérlet megvan? …és a (Sí)balesetbiztosítás???

Talán még nem késő szólni: Ha úgy gondolta teljesen felkészült az idei síszezonra, beszerezte a címben említett kiegészítőket, akkor ne feledkezzen el a baleset-, jelen esetben sí-balesetbiztosítást/utasbiztosítást kötni!

Miben más a téli sportokra szóló utasbiztosítás?

Ezek a speciális utasbiztosítások is tartalmaznak mindent, amit egy “normál” utasbiztosításban megtalálható, de van néhány olyan elemük ami speciálisan erre az időszakra érvényes. Pl.:

  • Sí felszerelés biztosítás: Amikor a gépkocsin kívül egy nem nagyon bonyolult zárszerkezetű síboxban szállítjuk a felszerelést, ugye érzékenyen érint ha “lába kél” a cuccnak??
  • Felelősségbiztosítás: Amikor véletlenül elsodrunk mondjuk egy frankfurti ügyvédet… ugye emlékszik erre a példára, amit 3 éve írtam???
  • Síbérlet: Amikor valami miatt (pl. egy kéztörés…  🙁  ) “talonban” marad három napi síbérlet ára… Ezt térítik vissza, ha van ilyen kiegészítő az utasbiztosításunkban.

Talán nem érdemtelen felkeresni az ajánlatkérő oldalunkat ITT! Tudja meg mennyibe kerülne Önnek és családjának egy ilyen utasbiztosítás!