Ne a vészmadár szóljon belőlünk!

Kutya egy idők következnek! A nagy valószínűséggel emberek ezreit érintő negatív változások kezelésére ad tájékoztatást a DAS Jogvédelem Biztosító.
A biztosítás megkötésére keressen minket!

A várható elbocsájtások során nem mindegy, hogy a munkavállaló csak aláír valami papírt, vagy tudja is, hogy mi a joga és mi jár neki. Nem mindegy, hogy mennyi végkielégítést kap – ha kap…
Ebben a családi jogvédelem egy fontos segítség! Mind a munkavállalói jogvédelem (kérdés mikor küldik el) de a jogi tanácsadás is, ami mint megelőző szolgáltatás azonnal él!

A cégek és vállalkozók esetében is nagy a kavarodás. Már most hallani olyanokat, hogy meglévő szerződéseket nem szabályosan felmondanak, elindulnak a tartozások, amik szintén komoly jogvitákat, a kintlévőségek megélhetést és csődöt is jelenthetnek. Ebben a céges jogvédelem szerződéses jogvédelme, a behajtási jogvédelem véd (feltétel szerint) és a itt is azonnal indul a korlátlan jogi tanácsadás.

Sajnos a koronavírustól független március 01-tól a közigazgatási és hatósági ügyekben megszüntették a fellebbezési lehetőséget. Ez azt jelenti, ha valaki nyugdíjba, gyesre, gyedre megy vagy tb ellátást kap és nem ért egyet a hatóság által számolt összeggel, akkor már nincs fellebbezési lehetősége, hanem közvetlen bírósághoz kell fordulnia. Ez megint pénz, és ismeretség kérdése lesz. Na, és hosszas – akár évekig – elhúzódó eljárás, amit a magánszemély fizet. A családi jogvádelem szociális és tb jogvédelmi szolgáltatása erre is segítséget nyújt.