Időszerű… – A munkanélküliség biztosításról

Lehet homokba dugni a fejet, lehet nem venni tudomást róla, de ahogy mondani szokás: A tények makacs dolgok!

Minden jel arra mutat, hogy a kialakuló válság súlyosabb lesz, mint a 2008-as. Ez együtt jár a munkanélküliség növekedésével, ráadásul a vírushelyzet kapcsán is nő az elbocsájtások száma. Nem kell ecsetelni, hogy mit jelent ez az egyén egzisztenciájában.

Ennek a kockázatnak a kezelésére létezik biztosítás! Ráadásul: Tekintettel a jelenlegi (vírus)helyzetre a várakozási idő LECSÖKKENT 2 hónapra!

Ki köthet ilyen biztosítást?
minden 22 és 65 év közötti természetes személy aki megfelel a következő feltételeknek:

  • Állandó magyarországi lakcímmel rendelkező személy
  • Kötéskor legalább egy éve fennálló, ugyanazon hazai munkáltatónál meglévő, folyamatos munkaviszony
  • Kötéskor nem keresőképtelen (táppénz)
  • Nem alkalmazottja saját magának v. közeli hozzátartozójának
  • Nem (rokkant) nyugdíjas
  • Nem áll felmondás alatt (tudomása szerint)

Ezzel a biztosítással a rendszeres havi jövedelem akár 70%-a is biztosítható. A már említett várakozási időt követően, ha valakit elbocsátanak a munkahelyéről, két hónap (önrész) eltelte után a biztosító 180 napon (6 hónap) keresztül fizeti a biztosítási összeget.

Egy konkrét példával: Ha valaki nettó 200 ezer forintot keres most havonta, ha három hónap múlva elbocsájtják, akkor két hónap múlva havonta 140 ezer forint biztosítási összeget kap max. 6 hónapon keresztül (a munkanélküli járadék mellett…).

A biztosításban kiegészítőként lehet kötni olyan modult, ami fizet baleseti halál, baleseti rokkantság esetén, SŐT! a keresőképtelenség is lehet biztosítási esemény.

A díjszámításhoz ITT ADHATJA MEG ADATAIT!