Tanévkezdés elé…

Gyakorló apukaként eddig minden évben szembesültem azzal, hogy a tanévkezdésnek van egy szinte jelentéktelennek tűnő momentuma, amin egy pillanat alatt átfut a szülői elme, ami amúgy is le van terhelve az évkezdet információival.
Valahol a tisztasági csomag és tornafelszerelés lediktálása közben van megemlítve, hogy van ugyan egy állami DIÁKBIZTOSÍTÁS (erről már írtam ITT meg szóba került ITT is..), de lehetőség van kötni a gyerekre balesetbiztosítást az óvónéninél, meg a volt tanárkollégánál, aki most éppen biztosítózik…

Beállnánk mi is a sorba, a saját példánkkal szemléltetve, hogy mit ér az egyik (Állami Diákbiztosítás) és mit érhet a másik.
Ahogy már leírtam Peti tavasszal eltörte a kisujját a lábán. Az állami biztosítás 6 ezer forintot fizetett, a saját balesetbiztosítása meg 50 ezret… (Ha súlyosabb lett volna a törés, ami miatt nem tudott volna iskolába járni, akkor meg plusz 100 ezret kapott volna, arra, hogy fogadjunk egy tanárt, aki korrepetálja…)

Hogy mennyibe kerül ez évente? Kattintson IDE, töltse ki az adatokat és küldjük a választ! (Nagyon jó ár! – maradjunk a konkrét adatok hiányában csak ennyiben!!  😉  )